2012. április 29., vasárnap

Szívcsakra meditáció


A következő hatalmas gyógyító erővel rendelkező meditáció segít elengedni a szeretettel kapcsolatos  összes félelmünket.

Helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemeidet, és végy két-három mély tisztító lélegzetet. Képzelj gondolatban magad köré egy gyönyörű smaragdzöld színű fényt. Amint belélegzel, tüdőbe juttatod ezt a gyógyító energiát, a sejtjeidbe és a szívedbe. Egy pillanat erejéig koncentrálj a szívedre, amint engeded , hogy ez a a smaragdzöld színű fény eltávolítson minden negatív élményt, engedd, hogy a fény minden szeretettel kapcsolatos félelmet eloszlasson. Semmi mást nem kell tenned, csak lélegezned kell, és akarnod kell kigyógyítani magad a szeretettől való félelemből. Légy nyitott a gyógyulásra, és Isten és az angyalok minden mást elrendeznek. Végy egy újabb lélegzetet, amint elengeded a szeretettségtől való félelmet: azt a félelmet, amely abból fakad, hogy ha szeretnek, akkor manipulálhatóvá válunk, becsaphatnak, kihasználhatnak, elhagyhatnak, visszautasíthatnak, zaklathatnak és egyéb más módon megbánthatnak bennünket. Egy újabb mély levegővétellel engedd, hogy ezek a félelmeid elmúljanak.
Most engedd, hogy a fény eltávolítson minden félelmet, mely a szeretettel kapcsolatosan felmerül benned. Egy mély lélegzettel, engedd el a félelmet, hogyha szeretetet adsz , akkor kontrollálhatóvá válsz, becsaphatnak, megcsalnak, visszaélnek vele vagy bármely más módon megsértenek. Engedd el ezeket a félelmeket és érezd , amint a szíved újra természetesen tud szeretni.
Engedj el minden régi sérelmet, mely összeköt azzal , aki fájdalmat okozott. Bocsáss meg édesanyádnak, édesapádnak, a testvéreidnek, gyermekkori barátidnak, kamaszkori barátaidnak, első szerelmednek, azoknak akikkel randevúztál és szerettél...mindenkinek, akivel együtt éltél, vagy házasságot kötöttél...engedj el minden sérelmet és csalódottságot. Nem akarod a fájdalmat, nincs szükséged rá és egy újabb mély lélegzettel, a fájdalom felemelkedik a fénybe, ahol aztán megtisztul és átalakul. Csak a leckék és a szeretet tiszta esszenciája marad meg minden egyes kapcsolaton belül.
Most egy másik lélegzettel , engedd , hogy a fény teljesen megtisztítson téged. Légy hajlandó megbocsájtani magadnak.Bocsáss meg magadnak azért, hogy becsaptad magad, hogy figyelmen kívül hagytad a megérzéseidet, vagy hogy nem a legfőbb értékeidet követted. Öleld meg magad akár gondolatban, akár valóságban. Biztosítsd újra belső énedet arról, hogy soha többé nem csapod be saját magadat.
Most elkötelezed magad, hogy a megérzéseidet és tisztánlátásodat fogod követni, hogy soha többé ne maradj egy olyan kapcsolatban, mely csak fájdalmat okoz neked. Teljesen bocsáss meg magadnak minden hibáért, amelyeket úgy gondolod, hogy elkövettél a kapcsolataidban, beleértve a saját magaddal való kapcsolatot is. És egy újabb tisztító , mély lélegzettel, érezd, hogy meggyógyulsz, hogy teljes egész vagy, és készen állsz arra, hogy élvezd azt a szeretetet, amely az igazság arról, ki is vagy igazából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése