2012. április 29., vasárnap

A szeretet beengedése


Úgy tűnik , hogy minden embernek volt már része fájdalomban a kapcsolatai során, legyen az , romantikus kapcsolat , családon belüli kapcsolat vagy plátói. Ez a fájdalom okozza , hogy félünk szeretni. Mégis , mivel a szeretet az élet értelme , ezért ez a félelem azt okozza, hogy elveszítjük a kapcsolatot az élet valódi értelmével . Zavarttá válunk , és elfelejtjük , hogy milyen az igazi szeretet.Amikor a szeretettől félünk , akkor tulajdonképpen attól félünk , hogy önmagunk legyünk.
A szeretettől való félelem miatt válunk védekezővé és óvatossá. Annyira félünk attól, hogy megbántanak, manipulálnak bennünket, hogy elhatároljuk szívünket a szeretet és fogadásának minden élményétől. Sajnos , amikor bezárjuk szívünket, akkor elzárjuk annak az útját is, hogy Isten az intuícióinkon keresztül beszéljen hozzánk. Ironikus módon ez az intuíció az a megbízható útmutatás, mely olyan kapcsolathoz juttat el bennünket, amelyekben megbecsülnek és támogatnak minket. Amikor elzárjuk az isteni vezettetést, nem tudunk tudomást venni az angyalok figyelmeztetésiről sem kapcsolatainkra vonatkozóan.
Ezért engedjük el a szeretetünkkel kapcsolatos összes félelmeinket, hogy  megtisztíthassuk , illetve megnyithassuk a kollektív szívcsakránkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése