2012. október 27., szombat

Párunkkal eltöltött közös tevékenység


A közös tevékenység bármi lehet , ami az egyik vagy mindkét házasfelet érdekli. Nem azon van a hangsúly hogy mit csinálunk , hanem azon , hogy miért. A cél az  , hogy közös élményben legyen részünk és átéljük azt a felemelő érzést, hogy párunk törődik velünk. A kedvünkért szívesen megteszi azt ami nekünk fontos.
A közös tevékenység skálája igen széles lehet, mint  például: kertészkedés, vásárlás, séták , gyereknevelés vagy akár főzés. A felsorolásnak a vállalkozó kedv és az érdeklődési körünk szabhat csak határt. De ami a lényeg, hogy legalább az egyik fél érdeklődését szolgálja és a másiknak is legyen kedve hozzá. Minden közös tevékenység a szeretetünket fejezheti ki és jó vissza emlékezni rá.
Ha lehet ne  hivatkozzunk folyamatosan munkahelyi fáradtságra . Ha tudunk szánni időt az étkezésre, akkor párunkra is tudunk. Az egészséges házassághoz elengedhetetlenül fontos az együtt  töltött idő.
Nehéz megoldani? Fel kell áldozni bizonyos tevékenységeinket? Meglehet. De megéri , hogy látjuk párunk szemében szeretetet és érzi szeretetünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése