2012. október 24., szerda

Az idő hiánya


Elgondolkodtatok már azon , hogy mit is vártok párotoktól? Milyen szeretetet? Párotok túl sokat dolgozik , nincsenek közös elfoglaltságok, túl kevés időt töltötök egymással, holott nektek   pont erre van szükségetek?  Mert mit is ér a ház , az autó vagy bármi más ha nem együtt élvezitek? Tudja  rólatok , hogy fontos ez számotokra? Megbeszéltétek vele?
 Szívetek mélyén ne arra haragudjatok  ami elveszi párotok idejét-  a munkára. Mert valójában nem a munkára vagytok dühösek, hanem arra , hogy olyan kevés szeretetet tapasztaltok  tőle.
Tudatni kell vele, le kell ülni megbeszélni akár vacsora közben is. De vacsora közben ne tévét nézetek vagy újságot olvasatok . Teljes figyelemmel forduljatok a másik felé. Érzelmileg nagy jelentősége van az egymásra szánt időnek. A tevékenység csupán eszköz, közvetítő közeg, melynek révén az együttlét élményében részesühettek.
Írjátok össze milyen szeretetre , odafigyelésre van igényetek, ugyanakkor párotoktól is kérjétek  ezt. Nem mindenki érzi ugyanazokból a jelekből a szeretetet.
Egy jó kapcsolat csak így működik , ha a szeretet folyamatosan jelen van és a szeretetigények kielégítődnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése