2012. július 15., vasárnap



Mi nők sokfélék vagyunk. Erősek, szívósak de érzékenyek , sérülékenyek és néha elveszettek. Kevesen vannak akik társ nélkül akarják leélni életüket. Legtöbbünk, igazi párkapcsolatra vágyik. És ez a téma a legtöbbet szereplő , barátaink , családtagjaink között. Bármilyen témában kezdesz el beszélgetni valakivel , a párkapcsolat elemzése szinte mindig szerepel. Ki tetszik és ki nem, milyen társra vágyom és sorolhatnám...
Talán egyetérthetünk abban, hogy a mi kis elménk folyton ezen kattog és amíg nincs mellettünk a megfelelő társ, addig nehezen tudunk megnyugodni. Türelmetlenül és sürgetően viselkedünk, olvasunk ezzel kapcsolatban és álmodozunk rendületlenül. Várunk...
De addig is, amíg nincs mellettünk az a csodálatos társ és menedéket adó férfi tehetünk ezt-azt magunkért. Mire gondolok? Arra, hogy az önbizalmunkat és önbecsülésünket erősítsük meg, hogy amikor odakerülünk az áhított férfi közelébe ne ijesszük el a kishitűségünkkel vagy épp a rámenőségünkkel. Mindkettő hiba lenne, ezért nem árt ha képezzük magunkat némileg.
Amikor találkozol azzal az emberrel, akiről álmodoztál, akkor pontosan fogod tudni már, hogy milyen a helyes viselkedés, mert felkészült vagy, ahogy egy vizsgán is illik lenni, különben nehéz lesz. Bennünk van a potencia arra, hogy helyesen viselkedjünk és a méltó férfi méltó társa legyünk, de ezt nekünk is el kell hinnünk. Hányszor hallani, hogy adott pillanatban benémulunk és leblokkolunk. Egyszerűen nem tudunk megszólalni és képtelenek vagyunk önmagunkat adni, mert annyira rá vagyunk görcsölve a célra. A férfira!
Lazuljunk el és hagyjuk, hogy a dolgok menjenek a maguk ritmusa szerint. Ne siettessük és ne is hátráltassuk azokat. Ha szereted magad és dolgoztál magadon eleget, ha elégedett vagy és kedélyes, ha harmonikus és szeretetteljes, akkor ezt a férfi is érezni fogja és nem a ráncaidra, a plusz kilóidra fog figyelni. A kiegyensúlyozott és türelmes nőnek vonzása van. Annak, aki nem kapkod és nem akar mindenáron célba érni több esélye van, hogy be fog érni. Abba az ölelő karba, amire annyira vágyott.
Tudom, hogy picit nehéz, de cserébe megkapod az életed párját. Nem öt évre és nem is tíz évre keresünk társat, hanem egy életre. Ezért olyan fontos a hit és a türelem. Picit dolgozzunk magunkon, távolítsuk el a zavaró és hátráltató tulajdonságainkat és váljunk vonzó és erényes nőve, olyanná aki mellett az élet csupa derű és mosoly. Akihez jó lesz hazatérni minden nap, aki mellett megpihenhet a férfi és új erőre kaphat. Olyan nővé formáljuk magunkat, aki elégedett a sorsával és nem szeretne mindig valami mást.
Ha elégedett vagy és önazonos, akkor már boldognak mondhatod magad csupán egy társ kell, akivel megélheted és megoszthatod mindazt a sok örömet, ami benned van. Ne pazarold el akárkinek a nehezen összegyűjtött adottságaidat, képességeidet és kincseidet, hanem add azt annak, aki méltó arra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése