2012. június 26., kedd

Neked mit jelent a boldogság?



Sokat lehetne arról beszélni, hogy kinek mit jelent a boldogság. Ki mitől lesz kiegyensúlyozott és hogyan tudjuk kezelni az elkeseredésünket? Az évek során sok tapasztalatra teszünk szert önmagunk kezelésében és mindenki felismeri előbb-utóbb, hogy mi számára a legjobb mankó.
Én azt látom, hogy mindannyian elsősorban a párkapcsolat miatt szenvedünk a legtöbbet. Ha nincs azért, ha van azért. Ha nincs, miért nincs, ha van akkor, miért épp ilyen? Miért nem lehet nekem is jobb? Egy nő életének nagy részét ezek a gondolatok teszik ki. A zavart és a sok frusztrációt az okozza az elménkben, hogy nem tudjuk hogyan tudnánk eljutni oda, ahova vágyunk. Hogyan tudnánk olyan férfit találni, aki mellett végre a helyünkön vagyunk és olyan menedéket nyújt, amiben a lelkünk megnyugszik.
Amíg nem találunk magunkra és nem érezzük jól önmagunkat önmagunkkal is, addig sajnos kicsi az esélye annak, hogy jó társaság legyünk hosszú távon, mint feleség. Fontos, hogy egy nő meglelje a párját már csak azért is, mert akkor megnyugszik és tud foglalkozni más dologgal is teljes odaadással. Ha van mellette egy szerető és gondoskodó, erős és odaadó férfi, akkor egy nő is természete legjavát tudja megélni szerencsés esetben. Erre vágyunk és ez az örök fókusz egy nőnek.
Elérni valamit úgy tudunk, ha ismerjük magunkat. Amikor elképzelünk egy férfit magunk mellett, akkor nem árt, ha azt is tudjuk, hogy mi ehhez képest hol tartunk a fejlődésben. A vágyaink összhangban vannak-e a céljainkkal? Nem szégyen beismerni, ha nem. Nem baj, hogy nem vagyunk tökéletesek. Lehet a párunk sem az, de törekedni lehet arra, hogy csiszolgassuk magunkat.
A lélekhez türelem kell. Amikor hozzákezdünk, akkor lehet, hogy fáj és nehézséggel jár ez a munka, azonban a végeredmény csodás.
Szánjunk magunkra időt és ne sajnáljuk magunkat ha fáj és ha sírunk. Elmúlik és lesz helyette egy csodás és vonzó nő, aki a férfiak álma és akiről tudják, hogy olyan mint a kis ezüst harangocska, ami ragyogó fényű és csilingelő hangú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése