2012. június 15., péntek

Az Angyali kapcsolatteremtés


Ahhoz, hogy észrevegyük a körülöttünk lévő angyalokat nincs különösebb képességre szükségünk, csak egy kis odafigyelésre. Van, aki látja őket, van, aki hallja, van aki érzi. Mindenki úgy lép kapcsolatba velük, ahogy a legegyszerűbb, valamint kölcsönösen is így van. Van, akinek természetesen jön, van, akinek tudatosan.
A kapcsolatteremtés módjai a következők: tisztánlátás, tisztán hallás, tisztárérzékelés, tisztán tudás.
Csak kevesen hallanak angyali hangokat. Amikor valaki hallja az angyali és Isteni üzeneteket, akkor beszélünk tisztán hallásról. Az idetartozók közül azonban sokan nem tudják, hogy a néha hallott szokatlan hangok üzenetek lennének. Az angyalok hangja mindig szeretetteljes, gyengéd, és türelmes. Néha csak egy kis csengő hangot, vagy halk zenét hallunk. Sokszor az egónk nem hagyja ezeket az üzeneteket érvényesülni, hiszen azt súgja, hogy ez csak képzelődés, és azt hallasz, amit szeretnél hallani, de ez nem így van. Tudnunk kell megkülönböztetni az Én és az angyalaink hangját. Az angyali hang néha hasonlít a saját hangunkra, de nem feltétlenül olyan. A hang jöhet kívülről, a szívedből, és az elmédből is. Az Ego hangja mindig negatív, és azt próbálja beléd magyarázni, hogy nem vagy elég jó, úgy sem fog sikerülni, ez nem neked való, míg az angyali hang mindig kedves, segítőkész és biztató. Addig ismétli szeretetteljes útmutatásait, amíg el nem kezdesz akként cselekedni, vagy el nem hiszed, hogy tényleg képes vagy valamire.
Lehetséges, hogy vizuálisan üzennek neked, képeket, gyógyító színeket, vagy szimbólumokat látsz, ilyenkor tisztánlátásról van szó. A képek jelentése nem mindig tiszta. Ha kicsit homályos a kép, kérjük, hogy tisztítsák meg őket. A jelentéseket gyakran el kell vonatkoztatni a kép konkrét szemantikájától, ilyenkor próbáljuk meg kapcsolatba hozni a képet a jelenlegi életünkkel, és a szimbólum másodlagos jelentését venni figyelembe. Egy egyszerű példa. Gyakran látsz „galambokat” mondjuk az utcán, az ablakon keresztül, ha lecsukod a szemed, vagy gyakran ugrik be e madár képe. Jelentheti többek között, hogy ki kéne lépni jelenlegi állapotodból, változtatni kellene valamit az életmódodon, hogy „szabad” lehess. Gyakran félünk attól a képtől, amelyeket meglátunk, vagy láthatunk, például valamelyikünk hozzátartozójának halálát, vagy szerettünk komolyabb megbetegedését. Ilyenkor automatikusan becsukjuk a harmadik szemünket, ezzel elzárva a közvetítő csatornát, és többé nem vesszük figyelembe a kapott jeleket, egészen addig, amíg akaratunkkal nem nyitjuk ki újra a szemünket. Lehet, hogy egy tollpihe tűnik fel a semmiből, vagy egy halvány fehér-sárga fényvillanást látunk a szemünk sarkából. Ez mind angyali jelenlétre utal.
A tisztán érzékelés fizikai érzésen, érzelmen keresztül jelentkezik. tisztán érzők kapják a legtöbb jelet. Mondjuk a gyomor szorulása, a test valamely részének különböző ingere, valamilyen illat megérzése, ízlelő, valamint tapintóérzetként is jelentkezhet Talán csak egy pillanatnyi meleg simogatás az arcodon, a válladon, a kezeden. De lehet, hogy megérzed, hogy éppen átölelnek, a szárnyuk megérinti a bőrödet. A légnyomás is megváltozhat, ha angyal jelenik meg a szobában. Mintha besűrűsödne, a levegő, vagy egy felhő süllyedne le hozzád. A szoba lehűlése negatív, míg melegsége pozitív energiákat, erőket jelent. Érezheted, hogy valamerre húz egy erő, az egyértelműen azt jelenti, arra kell elindulnod. Ha az angyalok átölelnek, a szívedet melegség és különös szeretet járja át.
A negyedik kommunikációfajtát tisztán tudásnak hívjuk. Gyakran a férfiak rendelkeznek ezzel a csodálatos tudással, de nem vesznek figyelmet róla. Ha érzed, tudod, hogy ott van veled egy angyal, az úgy is van. Gyakorta tapasztalható ez a tudás, amikor megkérdeznek tőled valamit, te alig egy kis gondolkozás után, vagy azonnal rávágod a választ, aztán megkérdezik, ezt te honnan tudod, te pedig csak annyit tudsz mondani: nem tudom, de érzem, hogy így van, néhány perce még én sem tudtam. Érzékelhető, amikor valakivel kommunikálunk, és nagyon könnyen ki tudunk bontakozni, vagy tudjuk hogyan kell segíteni a problémáján.
Mindenki számára hozzáférhető az összes csatorna, csak ki kell tapasztalni, hogy melyik az, amelyik a legjobban, és legegyszerűbben működik. Az is előfordul, hogy egyszerre több csatornát is használunk egymással párhuzamosan, de ez ritka eset. Általában egy csatorna van, amelyre a legérzékenyebbek vagyunk.
Forrás: http://teremtesmisztikaja.blogspot.hu/2012/06/az-angyali-kapcsolatteremtes.html?spref=fb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése